Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Έντιμη διόρθωση ενός λάθους από τον επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας»
Είναι αλήθεια ότι αρκετοί αναρωτήθηκαν για την προχθεσινή ανακοίνωση της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας σχετικά μ ε την … καθυστέρηση δημοσιοποίησης του πορίσματος για την πρόσφατη καταστροφή της γέφυρας στον Αγιόκαμπο, καθώς ήταν γνωστές οι ενέργειες της περιφερειακής αρχής.
Τελικά, αποδεικνύεται ότι πρόκειται περί λάθους, το οποίο μάλιστα με έντιμο τρόπο παραδέχεται αλλά και δημοσιοποιεί – ενέργεια που δυστυχώς αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα – ο επικεφαλής της «Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κώστας Πουλάκης που ζήτησε άμεσα συγνώμη από την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου.
Αναλυτικά, η δήλωση – επανόρθωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο κ. Πουλάκης έχει ως εξής :
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επειδή δεν πρόσεξα την συνέντευξη τύπου που έδωσαν στις 24/1/2013 ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Καραλαριώτου, όπου έδωσαν στην δημοσιότητα το πόρισμα της επιτροπής που ανέλαβε να διερευνήσει τα αίτια της καταστροφής της γέφυρας του Αγιοκάμπου, είχε ως αποτέλεσμα να καταθέσω εσφαλμένα ερώτηση προς την Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραλαριώτου.
Όταν ενημερώθηκα για το λάθος μου, επικοινώνησα με την κ. Καραλαριώτου για να της ζητήσω συγνώμη όπως όφειλα.
Ως εκ τούτου, η ερώτηση που κατατέθηκε εκ μέρους μου ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», αποσύρεται».
Μ.Κ.
 
(Onlarissa.gr - 24/3/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου